Oon ihan totally unohtanu kirjotella tänne, ja enpä jaksa alkaa selittämään menneitä tekemisiäni. Paitsi viikonloppu oli ihan kiva, yksin kotona, porukat oli sukulaisissa. Kavereitten kans hengailin je!

ihan vitussti jee kivaa; sain nukuttua tarpeeks pitkät yöunet ei väsytä, koulu loppu 11:20 ja äiti oli ostanu mulle kaks uutta paitaa ja sain äikän päättökokeesta 9 ½ ja lopputyöstä 9+ ja aurinko paistaa ja oon saanu tänään aikaseksi bändijuttuja ja kävin hulluilla päivillä tsiikailee. Sainpa sieltä sitten äitin kustantamana Nirvanan In Utero-levyn (<3), karkkia ja tyttö sinä olet tähti - elokuvan.

Mutta siis aivan ihanaa, ihmiset kulkee jo aurinkolaseissa kaupungillaki! Ihan mahtavaa, kevätfiilis, pitäs itellekki ostaa uuet. Vaikka kyllähän noita aurinkolaseja riittää, viime kesänäki tuli ostettua kolmet mutta silti. nam. Jotku isot joitten taakse voi kesällä piiloutua meikittöminä päivinä. (=kokoajan)

ookoo shoppailun jälkeinen aika oliki  ihan vitussti perseestä, unohin avaimet kotii ja porukat jäi vielä kaupunkiin nii en päässy sisälle ;<<< yhyy vieti iloisen tunnin salessa + ulkona.