Vaivauduin sitte muutaman kuukauden jälkeen tännekki. Helvetti, tuon kirjotuksen jälkeenhän on kerenny tapahtua kaikkea. Kävin keväällä siellä Itävallassa ja Unkarissa, oli tosi kiva reissu. Kesäloma on menny mukavasti, kavereita oon alkanu ja hengaillu rannalla. Juhannus meni Muoniossa sukulaisilla. Kävin heinäkuun alussa Bulgariassa,oli lämmmmin ja kiva reissu.

Ja en päässy sinne lukioon minne hain, KA-raja oli noussut 0,8 ;o 7,7 -> 8,5 = ei mitään toivoa. No, en päässyt toiseenkaan hakuvaihtoehtooni, sinne olis riittäny keskiarvo, mutta se arvottiin. Mutta oon tosiaan silti menossa sinne, sain vissin peruutuspaikan. jep.

Heinäkuun lopussa oli Qstock, oli ihan mahtavaa. PMMP oli <3 Sateista ollu nyt aika paljon, onneks tänään oli helle, ja sitä on luvattu sitte koko viikoksi.

Koulu alkaa perjantaina, ihan sairaaaaan lyhyeltä tuntunu loma. En jaksaaa taas kouluun. Enkä halua syksyä, koska alkaa tulla kylmä ja näkee kavereita harvemmin, ku kukaan ei jaksa raahautua ulos, tekosyynään kylmä ilma. Ollu kiva kesäloma, uusia kavereitaki saanu ja näi.

<3; h

ps. En hiffaa muotiblogeja?